SKØNT ENDERÆKKEHUS MED FANTASTISK UDSIGT

KVARTERET:
Området her kan det hele, og de små, fredelige veje er tæt forbundet via stisystemer. De hyggelige ruter lægger endvidere vejen forbi en række fine legepladser, ligesom I nemt, sikkert og hurtigt når Vindinge-Hallen, Vindinge Skole og daginstitutioner for de mindste. Også indkøbsmuligheder er at finde i byen, og ydermere skal vi slå et slag for Hedeland Golfklub og ikke mindst Hedeland i sig selv, hvis rå og fantastiske terræn med naturlegeplads, power fitness og smukke søer altid er et besøg værd.

EJENDOMMEN:
Enderækkehuset i det karakteristiske byggeri fra 2006 fordeler 117 kvm over to plan, og dertil er grunden 188 kvm. Den vestvendte udsigt over landskabet er betagende, og I skal glæde jer til at gå på opdagelse i det velindrettede og kvalitetsbetonede hjem. Dørene og vinduerne er af mahogni, hvilket giver en særlig stemning. Der er gulvvarme overalt samt lyse egetræsgulve.

Stueplanet er dedikeret til et køkken med god plads til madlavningen, og i åben forbindelse hermed udfolder stuen sig, hvis indretningsvenlige størrelse giver muligheder. Tre dobbelte terrassedøre skaber et godt flow mellem inde og ude, og i rummet omkring trappen til førstesalen opleves en storslået loftshøjde.

Etagen afrundes af et gæstetoilet med en vaskesøjle og et værelse med udgang til terrassen, mens endnu to værelser og et badeværelse med brus optager pladsen på overetagen. Begge værelser heroppe har egen altan, og det ene har adgang til en hems. Der foreligger mulighed for at etablere endnu et værelse på førstesalen.

Haven er nydelig og ganske privat, og takket være placeringen for enden af rækken er der god plads og forbindelse mellem for- og baghave. Der er holdepladser til biler, et skur og de helt rigtige solforhold i den sydvendte baghave.

I korte træk er det et veldisponeret rækkehus i et henrivende kvarter.