VILLA FOR ENDEN AF LUKKET VEJ I VINDINGE

KVARTERET:
Glæd jer til en rolig beliggenhed for enden af en lukket vej og væk fra alt støj. Her er stisystem til daginstitution og skole, der ligesom SFO, købmand og bus befinder sig inden for 750 meter. Området har et rigt foreningsliv og mange fritidsaktiviteter som E-sport, ridning, spejder og fodbold, ligesom Hedeland inviterer til fysiske udfoldelser i naturskønne omgivelser. Endelig tager det under ti minutter at køre til Roskilde, mens København kan nås på 30 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 2002 ligger på en 650 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 163 kvm sig via en moderne planløsning med et stort opholdsmiljø og mulighed for fem soveværelser, hvilket sikrer jer både privatliv og socialt samvær. Desuden er huset malet udvendigt i 2020 og har gennemgående fliser med gulvvarme.

Boligens hjerterum er den åbne forbindelse mellem det store køkken-alrum og stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af en flot lofthøjde med loft til kip og et skønt lysindfald, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Svane-køkkenet fra 2021 udtrykker en flot elegance med sorte elementer og egetræslameller akkompagneret af Belvedere-bordplader i granit/kvarts. Her er en Quooker, Hue-spots, indbyggede højskabe med skjult viktualierum og lem i soklen til robotstøvsuger. Tilmed får I kvalitetshvidevarer fra 2021, heriblandt Bora-induktionskogeplade med indbygget emfang, Liebherr-vinkøleskab og to Samsung-dobbeltovne med wifi, som kan styres via mobilen.

Forældresoveværelset har et nyt badeværelse fra 2021 med Svane-elementer i egetræslamel og Corian-bordplade. I den modsatte ende findes en børneafdeling med et badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene har opgang til en hems. Endelig er der endnu et værelse og en kombineret entré/bryggers.

Udenfor venter en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og to terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et anneks med varmepumpe.