2 STORE NYINDRETTEDE LEJLIGHEDER MED EGEN GÅRDHAVE OG CARPORTPLADS

KVARTERET: I kan nu komme til at bo i et af de skønneste områder i Roskilde. Nær Boserup skov, midtbyen, havnen og store grønne arealer. Fra adressen kan I nå gågaden til fods, hvor et bredt udvalg af specialbutikker og spisesteder møder jer. Ligeledes er der kun omtrent 750 meter til vandet, hvilket giver nem adgang til det maritime miljø ved havnen og sommerens svømmeture. Bussen stopper tilmed i nærheden, mens skole, pasningstilbud og indkøb ligger i få minutters afstand. En ekstra bonus er cykelafstand til Roskilde Station samt komfortabel afstand til motorvejen, så selv pendleren er tilgodeset her.

EJENDOMMEN: Huset er opført 1905, men er frem til maj 2021 totalt gennemroneveret fra A-Z, så den nu indeholder 2 meget lækre boliger med hver sin gårdhave og carportplads. Ejendommen er energioptimeret, tagkonstruktionen er ny, alle døre og vinduer er nye, der er gulvvarme i begge etager og el og varmeforsyningen ny. Alle køkken og badelementer er fra Svane.

Denne flotte og meget rummelige bolig er 114 kvm og er indrettet med 2 gode værelser, et smagfuldt badeværelse samt et fuldstændigt fantastisk stue/køkkenalrum med højt til loftet og synligebjælker. Fra køkkenet er der udsigt mod havneområdet, og boligen har skønne lysindfald hele vejen rundt. Der er desuden fin plads til et 3. værelse, hvis Jeres behov er til det.

På selve grunden, som er på 354kvm, er der indrettet et flisebelagt gårdhaverum til hver af de to boliger samt en carport med 1 plads til hver.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218