Smuk klassisk muremester villa i Sct. Jørgensbjerg

KVARTERET: I flytter til det skønneste område i Roskilde nær byen, havnen og grønne arealer, så det bliver let at tilrettelægge hverdagen. Fra adressen kan I nå gågaden til fods, hvor et bredt udvalg af specialbutikker og spisesteder møder jer. Ligeledes er der kun omtrent 800 meter til vandet, hvilket giver nem adgang til det maritime miljø ved havnen og sommerens svømmeture. Bussen stopper tilmed under 100 meter fra huset, mens skole, pasningstilbud og indkøb ligger i en radius af blot 700 meter. En ekstra bonus er cykelafstand til Roskilde Station samt komfortabel afstand til motorvejen, så selv pendleren er tilgodeset her.

EJENDOMMEN: Huset fra 1913 er 144 kvm samt 39 kvm kælder og en grund på 549 kvm. Boligen er renoveret over flere overgange med stor respekt for den originale stil og husets sjæl, der gør hjemmet til noget helt særligt. Således har man i omtrent 2012-2013 givet kælderen en større tur med udgravning, isolering, el, gulvvarme samt udskiftning af vinduer og døre, samt nyt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover har man senest i 2018 istandsat trappeopgangen og malet samt afhøvlet gulve i det ene soveværelse.

Alle armaturer i boligen er fra AXOR serien Hansgrohe, mens hårde hvidevarer er fra Siemens. I kan derfor se frem til herlige rammer om hverdagen med to stuer en suite, en udestue og et fint Invita køkken med spisekammer i stueplan, hvor I også finder et gæstetoilet. Førstesalen byder på to værelser, hvoraf ét er med altan og et tilknyttet disponibelt rum (Walkin closet). Endelig er der kælderen, som består af et bryggers, fordelingsgang og et disponibelt rum. Der er fra kælderen adgang til krybekælderen.

Udenfor venter en virkelig idyllisk have med mange frirum og solkroge, så her er plads til både grillmiddage, leg og afslapning i en komfortabel liggestol under træerne. Alt i alt en lækker bolig, der har et indbydende udtryk og mange herlighedsværdier til familien, der vil bo tæt på det hele.
Der er derudover en fuldmuret garage, med tilhørende redskabsrum her med tegltag fra 2012. Dette er i særdeleshed anvendelig til diverse hobby interesser, opbevaring, eller mulighed for annex.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

anne@hensrik.dk

70 208 218