VILLALEJLIGHED MED UDSIGT TIL DOMKIRKEN

KVARTERET
På en stille vej centralt i Roskilde venter jer på Sankt Jørgens Vej 23 en sjældent udbudt villalejlighed med udsigt til Domkirken. Her kan I bo omkranset af fine, gamle huse, samt store høje træer, der skaber en helt særlig atmosfære. Den bynære placering betyder desuden, at I er tæt på indkøb og Stændertorvet med spisesteder og butikker, mens en kort gåtur bringer jer til byens grønne åndehuller og havnen.

EJENDOMMEN
Jeres kommende bolig rummer 99 kvm og befinder sig i stueplan af en klassisk murstensejendom fra 1930 med tegltag og Frovin-dannebrogsvinduer med smalle sprosser. I får jeres egen side i den opdelte have og to tørre depotrum i den fælles kælder med vaske- og tørrerum. Af andre fælles faciliteter kan nævnes mulighed for carport, to skure og en overdækket cykelparkering, som I deler med overboen.

LEJLIGHEDEN
I træder ind over dørtærsklen til entréen, hvor I bliver budt velkommen af smukke detaljer og de charmerende trægulve. Hele hjemmet er passet på i tidens løb, og alle fornyelser er sket i tråd med boligens ånd.
Fra entréen forbindes I til det rummelige soveværelse, hvorfra I har udsigt til Domkirkens prægtige tårne. Der er også et nydeligt brusebadeværelse med Winckelmanns uglaserede porcelænsklinker på gulve og vægge, som bidrager til den tidløse elegance.
Madlavningen finder sted i det dejlige køkken med hvide elementer opsat i en vinkelform ledsaget af lysegrå granitbordplader og alle nødvendige hvidevarer. Måltiderne serveres ved spisebordet i den ene af de to stuer en suite, hvor der også er plads til det bløde sofaarrangement. Fra den ene stue åbner I ud til en isoleret havestue, som forlænger sæsonerne på bedste vis, mens den åbne terrasse i den vestvendte have er perfekt til sommeren.

En sjældent udbudt drøm af en villalejlighed midt i Roskilde.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218