VILLALEJLIGHED MED HAVE OG EGEN GARAGE

KVARTERET:
Ejendommen er beliggende i kort gåafstand til Roskildes hyggelige havn, Domkirken, byens parker og gågaden. Området er lokalt kendt for Maglekildebakken, hvor Maglekilden i århundreder har leveret vand til lokalsamfundet, hvor Domkirken smukt troner over området, der er kendetegnet ved store flotte klassiske villaer. Hele kvarteret vidner om historisk tiltrækning grundet nærheden til både vand, kirke og bymidte. I dag er man også i gåafstand til alle relevante faciliteter som skole, gymnasium, institutioner, sports- og fritidstilbud, indkøb og offentlige transportmuligheder.

EJENDOMMEN:
Denne nydelige villalejlighed på hele 131 kvm byder på egen indgang med god plads til overtøj og sko, og trappe op til selve lejligheden. Her lander man i en entré, med adgang til et kammer med plads til en seng og to gode værelser – det ene med en lille altan. Endvidere findes en stor stue, der med fordel kan deles op i spisestue og tv-stue. Herfra nås et stort værelse samt pænt køkken med hvide fronter og lille spisekrog og et badeværelse med brus.

Til lejligheden er en parkeringsplads, egen garage, et stort loftsrum samt god kælderplads hvor der findes vaskemaskine.

Haven er til ejendommen og kan nydes frit af alle tre lejligheder.