LÆKKER BYLEJLIGHED MED STIL OG CHARME

KVARTERET:
I hjertet af Roskilde, kun få minutters gang fra gågaden og Domkirken, udbydes nu denne hyggelige og charmerende lejlighed til salg. Lejligheden er beliggende i hyggelig handelsgade med caféer og specialbutikker.

EJENDOMMEN:
Den hyggelige ejerforening består af i alt otte lejligheder. I det charmerende forhus fra 1800 er der seks beboelseslejligheder, og i det gamle pakhus/baghuset er der to beboelseslejligheder. Der er en fælles gård med havemøbler til fri afbenyttelse af ejendommens beboere. Derudover er der et fælles cykelskur samt eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden ligger i stueplan og er 95 kvm. Fra den hyggelige aflukkede gård træder man direkte ind i lejlighedens entré. Fra entreen er der adgang til et lækkert køkken/alrum med elementer fra KVIK og plads til det store spisebord som automatisk vil danne samlingspunkt i hverdagen. Fra køkken/alrummet er der adgang til lejlighedens hyggelige stue hvor de lyse trægulve fortsættes. Fra stuen kommer man via fordelingsgang videre til lejlighedens to værelser samt badeværelse i smagfulde materialer med væghængt toilet, vaskesøjle, bruseniche og gulvvarme. På den gamle bagtrappe er der lavet et disponibelt rum til opmagasinering.

Den perfekte bylejlighed til jer der vil bo midt i byen, men roligt og uden at gå på kompromis med charmen. Denne unikke lejlighed kan al det !
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981