HERSKABELIG LEJLIGHED I HJERTET AF ROSKILDE

KVARTERET:
Beliggenheden er på Sankt Peders Stræde 9 og er helt i top med gåafstand til Roskildes hyggelige gågade, ligesom der også ligger skole, daginstitution og indkøbsmuligheder tæt på. Man kan ydermere let cykle til Roskilde Fjord og RO's Torv. Der er nem adgang til offentlig transport i form af bus og togstation, herudover er der nem adgang til motorvejen.

EJENDOMMEN:
Den fine lejlighed på anden sal er placeret i en ejendom fra 1931, og råder over 100 velfordelte kvm og herudover et kælderrum, loftrum, samt et pigekammer til privat opmagasinering. Du bliver en del af en rigtig god ejerforening, og som bonus følger der en altan og en dejlig gårdhave med i købet.

Lejligheden byder på to herskabelige stuer en suite med stuk og fine detaljer. Disse kan du let indrette som henholdsvis spisestue og dagligstue. Lyset vælter ydermere ind gennem de store vinduer i hvert rum, og skaber hertil en behagelig atmosfære. Udsigten til Klosterhaven er også noget, der er værd at bemærke. Køkkenet er funktionelt med en fornuftig mængde opbevaringsplads i skuffer og skabe, ligesom badeværelset også er nydeligt med pæne fliser og separat brus. Soveværelset fremstår lyst og indbydende med rigeligt rum til en dobbeltseng og et klædeskab. Der er endvidere udgang til altanen herfra, og det er umuligt ikke at lægge mærke til Domkirken. Herudover er der endnu et værelse med udsigt til gården og domkirken.
Altanen bliver et privat helle i sommermånederne, og du får herude glæde af solen fra vest eftermiddag og aften. Gården bliver dog også med garanti et yndet opholdssted med flere fine kroge afskærmet af velholdte hække.
Kælderen har flere fællesfaciliteter såsom vaskerum, cykelkælder og et værksted.

En lejlighed som skal opleves!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987