RUMMELIG, VELINDRETTET VILLA TIL DEN STORE FAMILIE

KVARTERET:
I bosætter jer for enden af en blind vej, der er tæt forbundet med de omkringliggende veje via lukkede stisystemer til grønne områder og legeplads. I kan gå til daginstitutionen "Lærken", der er 800 meter til en stor Rema, mens I stiger på toget 1.500 meter herfra i Gadstrup, hvor I også finder skole og adskillige sport- og fritidstilbud. Der går skolebus for enden af vejen. Vil I på stranden er der 8 km. til Solrød strand, hvor I også finder S-tog. 10 minutter i bil så er I på motorvejen ved Roskilde, og kan være i Kbh. på under 40 minutter.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1971 og efter tilbygning i 2008 tilbyder den 189 kvm. bolig på en 842 kvm grund. Hjemmets samlingspunkt udgøres af et lækkert køkken/alrum med møblement med fronter i ask akkompagneret af kvalitetshvidevarer såsom kogepladen, ovnen og kombiovnen, der alle er fra Miele. Dertil er der et amerikanerkøleskab, en indbygget kaffemaskine og en praktisk granitbordplade i kogeafsnittet. Her er god plads til at lave mad og spise i hverdagen. Herfra er der direkte adgang til stuen, der med sin anseelige størrelse åbner op for mange indretningsmuligheder, som i dag byder på rummeligt spiseafsnit og en lys vinkelstue med god plads til selv en større familie. Herfra er der naturligt udgang til hyggelig terrasse i husets vinkel.

Foruden opholdsrummene kan I glæde jer til at indtage hele fem værelser, hvoraf de to har et walk-in-closet, mens et tredje har udgang til den overdækkede terrasse mod vest. Afslutningsvis er der et nydeligt brusebadeværelse, et macthende gæstetoilet og et praktisk bryggers med god plads til både overtøj og vasketøj. Her får I også hvidevarer fra Miele. Ejendommen er generelt velholdt og opdateret, så I kan nøjes med at male inden indflytning.

Haven bliver et trækplaster i sommerhalvåret, hvor den sydvendte terrasse kalder på hyggelige grillmiddage. Aftenens sidste stråler nydes på den overdækkede, vestvendte terrasse der er garant for gode lange aftener i haven - også når duggen falder. Store såvel som små vil elske den fine græsplæne og nemme have, der er nydeligt indrammet af træer og buske.

Endelig får I en carport med i købet og masser af holdepladser foran huset til gæster.

I korte træk er det et meget velholdt og dejligt hjem til den pladskrævende familie.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218