RUMMELIG VILLA MED 4 VÆRELSER OG VESTVENDT HAVE

KVARTERET
Rigtig velbeliggende villa på en af Jyllinges gode villaveje med kort afstand til fjorden. Jyllinge er en hyggelig og driftig by, der byder på både intimt landbymiljø med små veje, flotte villakvarterer omgivet af flot natur og samtidig beliggende tæt på skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter - alt forbundet med cykelstier. Der er kun 35 min til Rådhuspladsen og ca. et kvarter til både Roskilde og Frederikssund. Skibsvej er med begrænset trafik, og der findes et veludbygget stisystem i området til sikker færdsel for f.eks. skolebørn.


EJENDOMMEN:
På denne 907 kvm store grund, er denne fine villa opført i 1971. Boligarealet er på velindrettede 140 kvm. og er fordelt med en klassisk entre med adgang til boligens store badeværelse og de 4 gode soveværelser. For enden af gangen og i husets midte findes et gæstetoilet, en stor lys spise- og opholdsstue med udgang til udestuen, terrasse og den solrige have med bærbuske. Desuden et separat spisekøkken samt et godt bryggers med dør ud til carporten og garagen.

Haven er lys og åben hele vejen rundt og med den primære plæneplads på vestsiden, hvor også et større grønt fællesareal findes bag hegnet, så der er god afstand til bagboen.

Alt i alt en dejlig villa med en pæn tilstandsrapport i roligt kvarter nær fjorden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218