VELINDRETTET VILLA PÅ ROLIG VEJ NÆR HVERDAGENS GØREMÅL I SVOGERSLEV

KVARTERET:
I bosætter jer på en rolig vej centralt i Svogerslev, hvorfra I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor 650 meter, ligesom området byder på legepladser, fodboldbaner og øvrige fritidsaktiviteter. Desuden kan I få pulsen op i sportshallen, mens Svogerslev Sø, Lynghøjsøerne og grønne områder sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig tager det ti minutter at køre til Roskilde centrum.

EJENDOMMEN:
Denne klassiske villa fra 1942 er placeret på en 733 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 93 kvm sig via en veldisponeret planløsning med en tilhørende kælder på 57 kvm. Boligen forener på fin vis moderne funktionalitet med autentisk charme i form af originale plankegulve, smuk stukkatur og sprossede dannebrogsvinduer. Desuden har boligen et køkken fra 2005 og et tag fra 2008, mens førstesalen har fået udskiftet fire vinduer i omkring 2018.

Boligens hjerterum er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Tilmed er der en hyggelig brændeovn og udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Det stilrene køkken byder på hvide elementer med god opbevaringsplads, så stenbordpladerne er frie til madlavningen. Videre har stueetagen et gæstetoilet.

Førstesalen rummer en møblerbar repos og to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Endelig råder kælderen over tre disponible rum samt et stort badeværelse med gulvvarme, en bruseniche og en dobbelt håndvask. Oveni har badeværelset plads til vaskemaskinen.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en lækker fliseterrasse og en træterrasse, der indbyder til frokost under åben himmel. Desuden kan børnene glæde sig over en trampolin, et gyngestativ og en græsplæne til leg. Som bonus er der et drivhus og en carport med overdækning.

Alt i alt en velindrettet villa nær naturen og hverdagens gøremål.