UNIK LEJLIGHED MIDT I ROSKILDE

KVARTERET:
Fantastisk god beliggenhed midt i Roskilde centrum med cafeer, butikker og dagligvareindkøb lige udenfor døren. Ligeledes kan Roskilde Station, grønne arealer, parker samt Roskilde Fjord og det hyggelige havnemiljø nås både til fods eller på cykel på få minutter. Det bliver ikke mere centralt.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1975, har dørtelefon samt elevator og opvarmes med fjernvarme. Mindre husdyr er tilladt, der er adgang til depotrum, aflåst cykelkælder samt mulighed for fremleje og ikke mindst forældrekøb. Ydermere har ejendommen en P-kælder, hvor der kan lejes en plads.

LEJLIGHEDEN:
Nu får du muligheden for at eje en helt unik lejlighed, som har fået en gennemgribende renovering. Indenfor bliver du budt velkommen i en rummelig entré, hvortil badeværelset til venstre side separeres af en newyorker dør i træ. Her fornemmer du allerede den unikke stil, med mikrocement på alle overflader, udført af professionelle håndværkere. I entre og badeværelse er der etableret gulvvarme og der er lavet nye udsugningskanaler, som kan styres med bluetooth. Direkte fra entreen bliver du ført videre ind i den lyse stue, som er i åben forbindelse med det nye køkken, som blandt andet har indbygget ovn og barista kaffemaskine fra Siemens. Herfra kigger du udover tagrykkene, hvor der er direkte kig til domkirken og fjorden kan anes i baggrunden. I hjørnet af lejligheden er der skærmet af til separat soveafdeling.

Generelt for lejligheden er unikke detaljer, med murstensvægge, stuk, nye gulve og radiatorskjuler. Hertil skal det nævnes at der monteret ny hoveddør, som er brandsikker og lydisoleret.

En gennemført lejlighed, på en sublim beliggenhed. Skal opleves!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987