UNIK LEJLIGHED I ROSKILDE C

KVARTERET:

Ejerlejligheden er beliggende yderst centralt i Roskilde. Lige for enden af gågaden med alle dens butikker, restauranter og cafeer. Tæt på institutioner, skoler, grønne arealer og parker. I gåafstand ligger Roskilde Fjord og det hyggelige havnemiljø. Med adresse her kan der for et årligt beløb på kr. 650 anskaffes en Roskilde p-licens, så man kan parkere frit i centrum.


EJENDOMMEN:

I denne ikoniske gule ejendom fra 1880 har I nu mulighed for at erhverve jer denne unikke lejlighed. Lejligheden rummer 112 veldisponerede kvadratmeter i to plan og er totalt renoveret og istandsat, hvilket også gør at den i dag står helt og aldeles indflytningsklar.
Fra entreen har I på højre side adgang til det rummelige køkken-alrum, med hvide køkkenelementer, herfra er der direkte adgang til den 9 kvm store altan. Altanen ligger meget privat og her får I om aftenen, i sommerhalvåret, de gode aftensoltimer med. På modsatte sidde har I den store stue, som byder på et væld af forskellige indretningsmuligheder og herfra kan du kigge direkte ned på gågaden. Det er værd at bemærke at denne etage har 6 vinduespartier mod syd, som sikrer et fantastisk lysindfald hele dagen.
I entreen finder I trappen med den æstetiske runding, som fører til 2. salen. Her har I først for det nyrenoverede og rummelige badeværelse, med væghængt toilet, samt plads til vaskesøjle. Ydermere har I 2 store værelser, hvor der er åbnet op til kip med synlige bjælker.

Alt i alt en enestående chance for at anskaffe jer en charmerende lejlighed i hjertet af Roskilde, som har fået ordnet alt, herunder gulve, vægge, køkken, badeværelse og så er der trukket nyt el. Skal opleves!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218