RUMMELIG 3-VÆRELSES LEJLIGHED MIDT I ROSKILDE

KVARTERET:
Ejerlejligheden er beliggende yderst centralt i Roskilde. Lige for enden af gågaden med alle dens butikker, restauranter og cafeer. Tæt på institutioner, skoler, grønne arealer og parker. I gåafstand ligger Roskilde Fjord og det hyggelige havnemiljø. Med adresse her kan der for et årligt beløb på kr. 650 anskaffes en Roskilde p-licens, så man kan parkere frit i centrum.

EJENDOMMEN:

I denne ikoniske gule ejendom fra 1880 har I nu mulighed for at erhverve jer denne unikke lejlighed. Lejligheden rummer 87 veldisponerede kvadratmeter i to plan, som er renoveret og istandsat, hvilket også gør at den i dag står helt og aldeles indflytningsklar.
Fra entreen har I adgang til stuen, i forbindelse med det rummelige køkken-alrum, med hvide køkkenelementer, herfra er der direkte adgang til den vestvendte altan. Altanen ligger privat og her får I om aftenen, i sommerhalvåret, de gode aftensoltimer med. På denne etage finder I også det ene, af de to store værelser. På 2. salen har I fra reposen det nydelige badeværelse, samt det andet værelse. Her er det loft til kip og synlige bjælker.

Alt i alt en enestående chance for at anskaffe jer en charmerende lejlighed i hjertet af Roskilde, som står i nydelig og indflytningsklar stand.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218