KLASSISK MURERMESTERVILLA MED MULIGHEDER

VI VIL GERNE PASSE PÅ DIG OG ALLE ANDRE. DERFOR OVERHOLDER VI RETNINGSLINJER SOM FØLGE AF COVID-19. DU ER VELKOMMEN TIL AT BESTILLE EN FREMVISNING, DA DER KAN VÆRE BEGRÆNSET TID PÅ ET ÅBENT HUS.

KVARTERET

I et eftertragtet kvarter i Roskilde, hvor smukke, historiske ejendomme står side om side, finder I denne klassiske murermestervilla. Huset er placeret højest på vejen med en fin udsigt. I er også tæt på centrum af byen samt indkøb, skole og daginstitution. Pendleren får ligeledes gode forhold med kort afstand til bus, togafgange på Roskilde Station og motorvejsafkørslen. Der er blot 1.2 km til Roskilde station.

EJENDOMMEN
På Skovbovængets Sidealle 21 bliver I mødt af en flot, tidstypisk murermestervilla fra 1923 med rød murstensfacade, gesims, grønne vinduesskodder og et rødt tegltag. Huset er placeret på en 429 kvm grund, og indenfor udfolder sig 133 kvm fordelt over stueplan og første sal samt 66 kvm i kælderen.

Når I træder over dørtærsklen fornemmer I boligens potentiale for at skabe et hyggeligt og moderne hjem med masser af komfort. I får også en unik chance for at ændre på plantegningen, således det bliver et mere åbent rumforløb. Stueplan indeholder tre stuer en suite med højt til loftet og herskabelige detaljer såsom originale trægulve, stuk og loftrosetter - her er sågar et bredt vinduesparti med blyindfattede ruder.

Ved siden af den ene stue er det ældre spisekøkken, så hvis I drømmer om et køkken-alrum at samles i, er det bestemt en mulighed. Etagen afrundes af et gæstetoilet ved siden af trappen med svungent gelænder op til førstesalen. Heroppe er et badeværelse med badekar samt tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse med et disponibelt rum.

Udforsker I dernæst kælderen møder I et vaskerum samt tre disponible rum i varierende størrelse.

Ude tilbringes sommeren i den sydvestvendte, lukkede have med græsplæne og en hævet terrasse i forbindelse med huset. Også her kan I skabe jeres egen grønne oase med plads til leg.

Alt i alt er dette en spændende chance for at overtage en gedigen murermestervilla med en masse potentiale, dog skal der påtænkes en gennem renovering af ejendommen.