NYOPFØRT RÆKKEHUS I ET PLAN

KVARTERET:
Boligen ligger i den hyggelige stationsby Hvalsø med gode handlemuligheder med både Brugsen, Netto, Fakta, apotek, cafe, kiosk, tøjbutikker, biograf m.v. - alt hvad dagligdagen kræver. Byen er omgivet af rekreative grønne områder med skov, ridestier, hundeskov, løbe- og mountainbikeruter og har desuden et aktivt foreningsliv, sportsaktiviteter, folkeskole fra 0.-9. klasse samt flere daginstitutionstilbud. Her er man i HT-området med gode togforbindelser og både i tog og bil er der cirka 40 minutter til København.

EJENDOMMEN:
Dette rækkehus opføres i et plan med et samlet boligareal på 104 kvm. Boligen er indrettet med øje for minimal spildplads og effektiv udnyttelse i hverdagen. Boligen kan fåes med 2 eller 3 soveværelser uden merbetaling og udearealer er afsluttet med græs og flisebelægning jfr. materialebeskrivelse. Det er således et nøglefærdigt hus, du køber her. Boligen er indrettet med kombineret indgangsparti og bryggers, med fliser på gulvet, lyst HTH møblement og både vaskemaskine og tørretumbler.Fra indgangspartiet kommer man ind i alrum og stue med trægulve og udgang til overdækket terrasse. Køkkenet er i åben forbindelse, indrettet med elementer fra HTH og alle gængse hårde hvidevarer. Det er muligt at vælge mellem et ekstra værelse eller prioritere en større stue. Endelig byder boligen også på et badeværelse med bruseniche og lyst møblement fra HTH.
Til boligen hører en dejlig sydvendt, flisebelagt overdækket terrasse. Foran boligen findes eget udhus, og ved bebyggelsen er der fælles P-plads.

Boligen opføres i.h.t. bygningsreglement 2018 med tidsløse løsninger og moderne komfort.

En dejlig bolig som forventes klar til indflytning 1. maj 2021.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981