Åbent hus uden tilmelding

30 september kl. 10:40 - 11:00

MODERNISERET RÆKKEHUS PÅ SKT. JØRGENSBJERG

KVARTERET:
Dette flotte, renoverede rækkehus er beliggende i hjertet af Skt. Jørgensbjerg. Boserup Skov, Roskilde Fjord, havnen og Byparken er alt sammen indenfor nær rækkevidde, og det samme er centrum, så I får alt det bedste tæt på hjemmet. Hverdagens fornødenheder er ej at forglemme med gåafstand til indkøb og dagtilbud, mens Absalons Skole nås efter en kort cykeltur.

EJENDOMMEN:
Med en attraktiv beliggenhed i Roskilde står dette flotte hus, der fordeler 141 kvm over halvandet plan. Ejendommen er fra 1870, men takket være renoveringerne skal I se et gennemført og stilfuldt hjem. Køkkenet er fra 2019/2020, og i samme omgang er der isat en ydervæg med fire-fags skydedør mod terrassen. I 2023 er der lagt lækre egetræsgulve på begge etager med messingafslutninger. Til ejendommen hører også to disponible rum, hvoraf det ene er yderst anvendeligt med varmepumpe.

Køkkenet er helt fantastisk med de gamle munkesten med varme under, og forestil jer lige, hvordan ude og inde smelter sammen med foldedørene mod terrassen. I stuen venter gæsterne på middagen, og duften breder sig i skøn forening med sommerbrisen. Når mørket falder på, tænder I op i brændeovnen, der løfter stemningen yderligere. Videre har I et gæstetoilet og et badeværelse med Vola-armatur i messing, og de flotte detaljer går igen i de indbyggede Arne Jacobsen-lamper. På første sal venter jer endnu et stueareal og et soveværelse.

Der er en stemning uden lige på terrassen, hvor pergolaen danner overdækning, og herfra breder den store, fælles have sig, hvor biodiversiteten er i top. Her kan I arrangere havesættet og nyde omgivelserne, mens de sidste solstråler mærkes på boldbanen med et glas i hånden.

Alt i alt et hjem og en beliggenhed, der er ganske fortræffelig.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741