Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

23 januar kl. 11:00 - 11:20

DEJLIG VILLA PÅ 206 KVM. I GOD STAND

KVARTERET:
I landsbyen Snoldelev kan I glæde jer til at se nærmere på denne villa, der ligger tæt på den gamle bymidte og kirken. Fra jeres kommende hjem har I ikke langt til indkøb og dagtilbud, mens der er skole og sportsfaciliteter i nabobyen Gadstrup. Et kvarter bag rattet bringer jer til Køge, og der er kun ti minutter til motorvejen og Roskilde. Derudover kan I tage et smut til stranden i Solrød eller besøge Boserup Skov. Skal I til København er der tog i Gadstrup, S-tog i Solrød og efter 30 minutter i bilen kan i være i "byen".

EJENDOMMEN:
I overtager nøglerne til en nydelig, gråpudset villa fra 1980 på 206 kvm fordelt i halvandet plan. Villaen er placeret på en 960 kvm grund, der foruden boligen også huser isoleret værksted/garage med varmepumpe fra 2021. Den flotte villa er løbende istandsat og energioptimeret med blandt andet energivinduer de fleste steder og ekstra isolering på loftet. Gavlene er også renoveret med ekstra isolering og vedligeholdelsesfrie HardiePlank.

I træder over dørtærsklen til boligen, som præsenterer sig lys, indbydende og med en dejlig atmosfære. Stueetagen rummer det herlige opholdsmiljø bestående af køkken og stue i ét, hvor brændeovnen luner i de kølige måneder. Fra det lyse åbne køkken har I adgang til moderniseret bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang. Ligeledes fra køkkenet er der overblik og udsyn til spiseafsnittet og de bløde møbler i stuen for enden. Her findes et stort værelse, som evt. kan åbnes op så I får en stor vinkelstue. Fra spiseområdet er der udgang til den isolerede udestue fra Willab Garden, som stod færdig i 2016. Herfra åbner I ud til den hyggelige have med en sydvendt terrasse, hvor anvendelsen forlænges af en motoriseret markise.
Etagen råder desuden over et garderoberum (tidligere værelse) ved hoveddøren, hvor I også finder et brusebadeværelse med lyse klinker og gulvvarme.

Bevæger I jer til førstesalen, finder I et walk-in-closet samt et toilet med potentiale til at etablere endnu et badeværelse heroppe, til at matche de fire værelser, som alle har franske altaner. Det ene værelse blev i 2020 istandsat med loft til kip og en hems.

Alt i alt en dejlig villa, som er perfekt til jer som gerne vil have plads, børnevenlige omgivelser, hyggeligt landsbymiljø og kort transport til Roskilde og Køge.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218