FORRYGENDE RÆKKEHUS I ROSKILDE

KVARTERET:
I bliver en del af et roligt nabolag i et børnevenligt kvarter med adressen Smedegårdsparken 18. Området er næsten lukket for trafik og med både en stor og en lille legeplads, samt boldbane. Som børnefamilie kan I også se frem til flere frivillige arrangementer i ejerforeningen, hvilket er med til at skabe et godt sammenhold naboerne imellem. Hverdagen kommer til at glide let som en leg, for I får nemlig gåafstand til offentlig transport, indkøb, daginstitution og fine idrætsfaciliteter. Endvidere er der under halvanden kilometer til den nærmeste skole.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset fra 1977 fordeler sine 140 kvm over halvandet plan og ligger placeret på en 280 kvm stor grund. Inden døre venter et fint, tosidet køkken, som er nydeligt opdateret, og som har direkte forbindelse til den rummelige stue. Her stiller I uden problemer spisebordet samt de bløde møbler og nyder det rige lysindfald, der strømmer ind fra vest. Etagen afsluttet af et bryggers, to gode værelser og et badeværelse med brusebadekar og håndlavede klinker med et retro udtryk.

På førstesalen finder I endnu et badeværelse, denne gang med brus, samt to store værelser. Begge er udstyret med vældige skydeskabe, og hvis I har behov for det, kan I gøre som flere andre i ejerforeningen og lave et ekstra værelse.

Udenfor imponerer haven, der synes stor for de relativt få kvadratmeter. Fra stuen tilgår I den fine fliseterrasse, og her finder alt fra havemøbler og loungesæt til grillen og blomsterkrukker hjem. Haven er lukket og har en nedgravet trampolin samt et dejligt æbletræ.

Ydermere er mulighed for tilslutning af fjernvarme.

Kort fortalt er dette et skønt rækkehus med en formidabel beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987