STORT OG VELBELIGGENDE RÆKKEHUS KLAR TIL EN OPFRISKNING

KVARTERET:
Rækkehuset er beliggende centralt i Roskilde på en lukket børnevenlig villavej uden gennemkørende trafik. Man bor her i gå/cykelafstand til Roskilde centrum samt Roskilde station. Hyggeligt rækkehuskvarter tæt på indkøbsmuligheder og tæt på motorvejsnet samt kun få minutters gang til vuggestue, børnehave og busstopsted. Området er meget børne- og familievenligt og der bliver årligt afholdt sommerfest, grillarrangementer og fastelavnsfest.

EJENDOMMEN:
Meget lyst, rummeligt og veldisponeret rækkehus opført i 1977 på en 241 kvm grund. Boligen byder på 140 kvm boligareal fordelt på 1½ plan. Stueplan indeholder indgangsparti med plads til garderobe. Stor lys opholdsstue med trappe til 1. salen samt skydedør ud til terrassen og haven der er nem og overskuelig. Rummeligt køkkenalrum med fin plads til spisebord. Fra alrummet er der adgang til 1 værelse, pænt lyst badeværelse med samt praktisk mindre bryggersrum med vaskefaciliteter, skabe og separat udgang. Værd at nævne er, at netop denne bolig har indlagt fjernvarme og fibernet.

1. salen er indrettet med stort repos med kontorplads, ,et ældre badeværelse med brus samt et meget stort soveværelse.

Køkkenet samt de fleste vinduer er af nyere dato, men den resterende del trænger til et løft.

Til boligen hører endvidere hyggelig aflukkede vestvendt terrasse samt carport og udhus. Grundejerforeningen er lidt utraditionel på den positive front. Der er f.eks. diverse materiel til udlån, såsom trailer, slåmaskine og hækkeklipper samt borde og stole.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741