STOR VELHOLDT EJENDOM - MULIGHED FOR TO GENERATIONER, VÆRKSTED, GARAGE M.M.

KVARTERET:
Den hyggelige landsby Snoldelev byder på bus, indkøb og integreret daginstitution, og med under 2 km. til togstationen i Gadstrup, kan I hurtigt være i Roskilde eller Køge. I hverdagen kan I glæde jer over skolebussen, som fører børnene til Gadstrup Skole og 10 minutter i bilen bringer jer til Roskilde. Endelig får I nem adgang til både Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen.

EJENDOMMEN:
Den velholdte villa som ifølge BBR er opført i 1850, er placeret på en 1.423 kvm stor grund med let adgang til den omkringliggende natur. Indenfor udfolder sig hele 293 kvm. bolig med en planløsning, som også gør det muligt at bo to generationer under samme tag eller drive sin virksomhed fra adressen.

I bydes velkommen i den rummelige entre med adgang til 3 stuer en suite, som skaber en herskabelig stemning. Den forstærkes af de smukke sildebensparketgulve, stor loftshøjde og velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. Tilmed har den ene stue en brændeovn, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Her er plads til mange gæster eller en stor familie, med mulighed for både TV-område, spisestue og et alrum, som med åben forbindelse til køkkenet vil samle familien i hverdagen.

Køkkenet har en elegant stenbordplade og rigelig opbevaringsplads for et overskueligt køkken, så bordpladen er fri til madlavningen. Fra alrummet er der adgang til et muligt forældreafsnit med eget badeværelse med bruseniche og hjørnespa.

Videre i husets vinkel finder I et stort bryggers med god opbevaringsplads og indgang fra husets bagside. Fra bryggerset er der adgang til et nydeligt badeværelse med brus, samt et værelse med loft til kip og en rummelig hems. Endelig er det også her I finder adgang til det 33 kvm. store værksted med loft til kip og mulighed for port, så det også kan anvendes som garage. Her er fantastisk gode faciliteter til eks. håndværkeren, MC-entusiasten eller hvis I har en pladskrævende fritidsaktivitet/hobby. Hele husets vinkel er oplagt hvis I er flere som vil dele denne herlige bolig.

Førstesalen på "hovedhuset" rummer et badeværelse, der ligesom de to øvrige har gulvvarme. Heroppe findes fire værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller gæsteværelser. Tilmed har det ene værelse udgang til en overdækket altan mod vest. Desuden skal det nævnes, at huset har solceller og en stor carport på 30 kvm.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og to skønne terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Kort og godt en stor villa med mange muligheder.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981