BUD MODTAGES - STOR EJENDOM MED PALDS TIL DET HELE

KVARTERET:
Snoldelev er en hyggelig landsby 8 km. syd for Roskilde. Her kan I lægge den stressede hverdag bag jer, og trække den friske luft ind fra de skønne naturområder og markerne som omgiver byen. I byen finder I en stor Rema1000 samt integreret børneinstitution, mens skolen kun ligger 2 km. væk i Gadstrup. I får desuden et meget aktivt forenings-/idrætsliv og adgang til tog til både Roskilde og Køge. I kan være på motorvej på 10 minutter, og der er busforbindelse, kun et stenkast fra huset. I får 15 minutter i bil til Boserup Skov og Roskilde fjord, mens en tur på stranden er mere oplagt i Solrød, hvor I også kan få dyppet tæerne efter 15 minutter i bil.

BOLIGEN:
I den charmerende lille landsby Snoldelev findes denne idylliske gamle dyrlægegård, som har haft enorm betydning for det lokale samfund gennem tiden. Ved første øjekast får I allerede fornemmelsen af, at denne bolig har sin helt egen specielle sjæl, når man kører igennem den hyggelige aflukkede indkørsel omgivet af træer inden man lander på en større plads foran huset, med god plads til flere biler. For Selvom ejendommen er centralt placeret i den gamle del af Snoldelev, ligger den godt beskyttet fra omverden. Dette giver en unik følelse af at være del af et landsbysamfund, men samtidig bo helt privat og ugeneret.

Den 308 kvm store ejendom er bygget i 1870 og efterfølgende ombygget i 1979 og 2010, for at imødekomme den moderne families krav til boligen, men med æstetisk respekt for ejendommen.
Ejendommen adskiller sig med sin rummelighed, højt til loftet samt originale træbjælker både i stuen og førstesalen. Boligen har status af enfamilies- ejendom men er i dag indrettet med to separate boliger med hver deres indgang. Men det er også en ejendom, hvor der er oplagt mulighed for mindre/liberalt erhverv. Så er I flere der gerne vil bo sammen, eller har egen virksomhed, så kan denne historiske ejendom være noget for jer.

Med en grund på 2.480 kvm. er her masser af plads til børneleg, gæstemiddage i det fri, køkkenhave og flere private solkroge.
Til boligen hører desuden stort loftsrum og garage.

En bolig som bør ses, hvis I søger en stor charmerende ejendom, landsbymiljø og samtidig adgang til alle relevante faciliteter i hverdagen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218