IMPONERENDE VILLA PÅ 340 ETAGEMETER, MED UDSIGT TIL MARKER

KVARTERET:
I bosætter jer i det sydligste Kirke Såby helt for enden af vejen, hvor der er frit udsyn over markerne og det naturskønne landskab. Som udsigten vidner om, er nærområdet særdeles roligt, og ligeledes går I ikke på kompromis med fornødenhederne. Der er gåafstand til nærmeste dagligvarebutik og aktiviteterne i bymidten, ligesom børnene lynhurtigt kan cykle til Kirke Såby Skole. Frem for alt vil I værdsætte den storslåede natur i omgivelserne og det kuperede landskab i tilknytning til Sagnlandet Lejre og Ledreborg Slot.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1976 og rummer hele 340 etagemeter, som er ligeligt fordelt mellem over- og underetage. Hele huset er blevet renoveret løbende, og der møder jer derfor en særdeles lys og moderne beboelse inden døre.

En stor vinkelstue udgør boligens primære opholdsrum, hvor I kan indrette hyggelige sektioner og samle familien. Sollyset strømmer ind gennem vældige vinduer, der også løfter sløret for den langstrakte udsigt. Køkkenet befinder sig i et særskilt rum, hvor der er masser af plads til fælles madlavning omkring den markante kogeø. Derudover er der tre værelser, et badeværelse og et gæstetoilet i stueetagen.

Kælderetagen er høj, flot og yderst anvendelig. Hele ni disponible rum i varierende størrelser samt et badeværelse er til rådighed hernede, og der venter jer derfor et utal af indretningsmuligheder. Fra et af disse rum er der adgang til en læfuld terrasse.

Haven er anlagt på ny i 2022. Den består hovedsageligt af græs og stenbede, og flisebelægningen udgør et sammenhængende terrassemiljø i forskudte plan, hvorfra udsigten kommer til sin fulde ret.

Alt i alt er der skønne timer i vente her, hvad angår både bolig og beliggenhed. Lad os vise jer hele herligheden på en fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218