MURERMESTERVILLA MED MANGE KVM OG SUBLIM GÅRDHAVE

KVARTERET:
Med bopæl på Sønderlundsvej 36 i Roskilde bor I tæt på centrum, hvor butiksliv, spisesteder og ikke mindst den prægtige Roskilde Domkirke findes. Tæt på matriklen får I også adgang til en række gode daginstitutioner og skoler med Sct. Jørgens Skole som den absolut nærmeste, blot få meter fra adressen. På trods af den bynære beliggenhed, er der ganske fredeligt i området, men den helt dybe, stille ro ude i naturen finder I blot fire kilometer væk i Boserup skov.

EJENDOMMEN:
Denne massive villa fra 1900 med et boligareal på 118 kvm. fremstår særdeles velholdt og tilbyder hele 111 ekstra anvendelige kvm. i den del af bygningen, der tidligere var et bageri. Villaen i to plan inkluderer fire værelser, to badeværelser og et køkken-alrum i forening med en stor stue. Herudover får I en varm og tør kælder på 19 kvm. med et disponibelt rum samt et fyrrum, og så er gårdhaven ligeledes et særligt aktiv ved denne bolig.

De store opholdsrum i stuerne fremstår åbne og indbydende takket være vældige vinduespartier, der byder dagslyset indenfor. De rustikke, lyse trægulve, det hvidmalede murværk og den særprægede detalje med glasbyggesten i væggen bidrager også til at skabe en imødekommende og intim atmosfære i hjemmet. Køkkenet med det stilrene udtryk viser sig ligeledes fra sin bedste side med en massiv træbordplade og skakternet gulv, der giver husets hjerte karaktér. Herudover kan villaen bryste sig af to nydelige badeværelser med gulvvarme, hvoraf ét er med indbygget badekar beklædt med sort mosaik.

Ude i gårdhaven får I hyggelige kroge, blomsterliv og hvidkalkede facader. Her er også læ for vinden, og så er solen til stede hele dagen.

Her er utvivlsomt tale om et specielt hus, der skal opleves.