VILLA MED STOR GRUND I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot 1,2 kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Ligeledes er der gåafstand til havnen og midtbyen. Tilmed bor I tæt på Sortesti, som fører direkte til Boserup Skov, der indbyder til afslapning og hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvej, mens køreturen til København kan klares på under 40 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1953 er placeret på en 987 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 118 kvm sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Hertil hører også en kælder på 75 kvm.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem den rummelige stue og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede glaspartier, som både sikrer et fantastisk lysindfald og giver direkte udgang til terrassen. Tilmed er der fra stuen en smuk udsigt til haven og domkirken.

Køkkenet byder på rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et praktisk gæstetoilet og to værelser, hvoraf det ene har udgang til terrassen. Alternativt er det muligt at inddele stuen, således I får et ekstra rum, hvis I har behov for endnu et børneværelse, kontor eller hobbyrum.

Den anvendelige kælder har en pæn lofthøjde og råder over tre disponible rum samt et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med både en bruser, et badekar og plads til vaskemaskinen.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, stor grund med tre pragtfulde terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Her er også flere hyggekroge, lækre bærbuske, smukke blomster og en køkkenhave, mens familiens yngste kan glæde sig over en nedgravet trampolin og en græsplæne til leg. Som prikken over i'et er der en garage og et skur.