NYBYGGET ETPLANSVILLA I EFTERTRAGTEDE ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Denne etplansvilla ligger i Roskilde Vest, og med nærhed til skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder er adressen velegnet for børnefamilien. Fritiden fyldes med områdets sportsfaciliteter eller oplevelser i naturen ved Roskilde Fjord, Boserup eller Lynghøjsøerne.
Sidst, men ikke mindst, er der cykelafstand til centrum med butikker, spisesteder og Roskilde Station.

EJENDOMMEN:
Fra vejen emmer ejendommen af nutidig elegance, og med sit byggeår i 2018 kan I forvente moderne rammer. Villaen fordeler 175 kvm i ét plan, og ude venter en 701 kvm stor grund, der er perfekt til leg og afslapning. De ydre, rene linjer går igen, når I træder indenfor.
Der er valgt ens trægulve overalt med undtagelse af entré, bryggers, køkken-alrum og begge badeværelser. Her betræder I mørke fliser, og så kan I se frem til gulvvarme i alle rum. Den røde tråd fremmanes af Svane-inventaret, der går igen i køkken, bryggers og badeværelserne. Som en ekstra detalje er der centralstøvsuger og et smart udluftningssystem. Ejendommens hjerte udgøres af køkken-alrummet, hvor loftet er ført til kip, mens lydisolerede lofter med spots sikrer funktionaliteten og en behagelig atmosfære. Køkkenelementerne toppes af Komposit-bordplader, og elegant integreret bag fronterne er hvidevarerne gemt væk. Stuen tilstøder, og herfra har I det oplagte forældresoveværelse med eget badeværelse tilknyttet. I en separat afdeling ligger tre værelser, endnu et badeværelse og et tekøkken, hvilket giver muligheder for en børnesektion, udlejning eller flere generationer under samme tag.

Det skarpe udtryk går igen ved dobbeltcarporten med et skur tilknyttet, og haven er gjort nem med en plæne, der omkranses af opvokset hæk. Fliserne flugter langs husmurene, mens 2019 bød på et stakit mod vejen med
laurbærbeplantning.
Værd at nævne er, at der nu kan fås lynhurtig, fremtidssikret og stabil internetforbindelse med hastigheder på op til 1.000 Mbit, som ejendommen netop er tilsluttet.

Alt i alt en lækker villa, hvor alt er topmoderne og lige til at flytte ind i.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218