DEJLIGT ENDERÆKKEHUS MED FLOT HAVE I EFTERTRAGTEDE SØPARKEN

KVARTERET:
I et absolut skønt område i Svogerslev findes dette velindrettede rækkehus. I er her omgivet af skøn natur, idet man efter kun 100 meter når nedgangen til et smukt natur- og vandreområde ved Svogerslev Sø. Der er yderligere gode gåruter ved Skjoldunge-stinettet, der linker direkte op til natur og vandre området ved Svogerslev Sø, og der er som prikken over i'et få meter til den nærmeste legeplads, som ligger i de hyggelige, grønne fællesarealer. Søparken er dertil et lukket område, så der er kun begrænset gennemkørsel, og børnene kan sagtens gå eller cykle til Lynghøjskolen via den sikre skolevej. I finder også pasningsmuligheder og butikstorvet inden for få hundrede meter, og der er yderligere super transportmuligheder og nærhed til motorvejen.

EJENDOMMEN:
I kan se frem at flytte ind i et velholdt rækkehus fra 1971, der fik nyt tag i 2015. Det råder over en 199 kvm stor grund, mens der indenfor venter 128 kvm fordelt på to plan. Hele huset har et fantastisk lysindfald takket være de store lavenergiruder, som trækker de fine terrasser og udestuens miljø ind i boligen. Fra stuen er der direkte forbindelse til det åbne køkken-alrum, der byder på plads til en spisesektion og fint med arbejdsplads i det lyse Invita køkken fra 2015. Videre finder I et toilet og et depotrum. Førstesalen kan bryste sig af et badeværelse og 4 indbydende værelser uden skråvægge, hvilket skaber meget mere plads på 1 salen.

Sælger har generelt været over meget af ejendommen. Kloakken er efterset og forret i 2021, udearealerne er opdaterede og der er opført en flot udestue i høj kvalitet i 2019. Desuden er facaderne efterisoleret og renoveret i 2019.

I får altså et rækkehus med dejlige veletableret terrasser, der er nem at holde i smukke omgivelser i Svogerslev.

Der er lagt Fibernet ind i ejendommen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741