ÆGTE HÅNDVÆRKERTILBUD BELIGGENDE UD TIL ÅBNE MARKER

KVARTERET:
Med en beliggenhed lige udenfor Viby, får I her både landlig idyl, åbne marker og nærhed til de daglige tilbud i stationsbyen Viby, hvor I kan finde det meste. Byen har bl.a. en stor Meny, Rema1000, folkeskole, en friskole, posthus, bibliotek, specialbutikker, læge, tandlæge, flere frisører og desuden et kulturhus og et meget aktivt idræts- og foreningsliv. Herfra er der gode togforbindelser og København er cirka 40 minutter væk, mens Roskilde station kun kræver en togtur på 10 minutter. Læs evt. mere om denne dejlige by på hjemmesiden: 4130-viby.dk

EJENDOMMEN:
"Håndværkertilbud" er ofte brugt i ejendomsmæglerjargon, men her er der virkelig gjort klar til den nye ejer, som skal sætte sit eget præg. Huset er ryddet og står klar til opbygning. I får 103 kvm. under tag, som står uden isolering mod loft og uden varmekilde. Det er et blankt lærred, hvor I skal udfylde rammerne.

Bygningen er oprindeligt opført i 1929 og er beliggende på 723 kvm. dejlig grund, indrettet med en nem have og som nabo til åbne marker mod vest, som giver de flotteste solnedgange, som I kan nyde fra den store overdækkede terrasse ved haven.
Til boligen hører et meget anvendeligt isoleret udhus samt stor carport. På huset tag er installeret solcelleanlæg i 2012.

Kom og se huset, hvis I ser dette som et spændende projekt, hvor I slipper for at rive ned og køre væk - og i stedet kan koncentrere jer om det sjove som indretning og opbygning. I kan få en bolig efter eget hoved, med en dejlig beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981