Husbeskrivelse: Huset har en flot beliggenhed på en let skrående grund i Ejby - kun 10 minutters kørsel fra Køge og centralt beliggende i forhold til motorvejen.

Huset set udefra: Vi kan her tilbyde et flot og funktionelt vinkelhus opført i lyse blødstrøgne mursten 2.1.65 Antibes fra Egernsund Tegl. Huset har valmtag belagt med sorte betontagsten og vinduerne er 3 lags træ/alu fra Rationel, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt. Tagrender og nedløbsrør er i stål fra Lindab.

Til huset hører en stor integreret dobbelt carport med redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Alt udvendigt træværk er grundmalet og ved carport/terrasse er der vedligeholdelsesfrie 4-kantede stålsøjler.

Huset indefra: Fra husets entrè er der adgang til bryggers, 2 værelser, badeværelse og husets køkken/alrum. I bryggerset med plads til både gummistøvler og vasketøj er der desuden en separat indgang fra carporten. Fra det lyse, rummelige køkken/alrum med plads til både hyggestunder og lektielæs
ning, er der adgang til 1 værelse og til stuen. Stuen, som har mange lysindfald, ligger i forlængelse af køkken/alrummet og har udgang til den overdækkede terrasse. Fra stuen er der videre adgang til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og tilhørende badeværelse.

Husets gulve: På gulvene i køkken/alrum/entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der pålagt en flise i 30 x 60 cm. På gulvene i soveværelset, stue og værelserne er der monteret flotte akustikgulve. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. I køkken/alrummet er der desuden skrålofter med akustikfelter, som giver et godt og behageligt arbejds- og opholdsrum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH

Husets energiklasse er 2015 og opvarmning er med jordvarme.

Et perfekt indeklima året rundt: Huset er som standard med varmegenindvindingsanlæg, som sikrer et lavt energiforbrug.

Fakta:
* 50 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum
* Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
* Lyse blødstrøgne mursten 2.1.65 Antibes fra Egernsund Tegl
* Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter
* Opvarmning med jordvarme
* Energiklasse 2015

For fremvisning eller spørgsmål kontakt Milton huse på telefon 75 62 43 00 eller se mere på miltonhuse.dk
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Brian Hensrik

Indehaver Ejendomsmægler og valuar, MDE

[email protected]

24947468