VILLA MED ET UTAL AF MULIGHEDER LIGE UD TIL HEDELAND

KVARTERET:
Vindinge byder på to integrerede daginstitutioner, folkeskole til 9. klasse, SFO, samt købmand og motionscenter. Glæd jer til et rigt foreningsliv og mange fritidsaktiviteter bl.a. E-sport, håndbold og fodbold. Desuden er boligen placeret ud til naturskønne områder i Hedeland, hvor der er mulighed for at dyrke mange aktiviteter såsom mountainbike, løb og ridning. I får nem adgang til motorvejen, hvor København kan nås på 30 minutter, og køreturen til Roskilde centrum kan klares på under ti minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er oprindelig fra 1907 og er placeret på en 1.779 kvm stor grund. Indenfor møder I en 210 kvm stor bolig i en veldisponeret planløsning, som sikrer jer både privatliv og samvær. Derudover er der en 117 kvm stor bygning, som har fået udskiftet tag i 2012 og rummer en lade og fire disponible rum med mange muligheder.

Huset har fået istandsat bryggerset i 2021 og badeværelset i 2019. Hele førstesalen er totalrenoveret med gulvvarme, nye vinduer og isolering i 2011, ligesom taget er udskiftet samme år. Der er etableret fibernet, luft-til-vand-varmepumpe og solcelleanlæg, som gør boligen energivenlig.

Samlingspunktet er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et lyst trægulv og et skønt lysindfald. Køkkenet fra 2000 har gulvvarme og god opbevaringsplads. Derudover er der to værelser, et bryggers og et badeværelse.

Hele førstesalen har gulvvarme og rummer et værelse og to stuer i forskudte niveauer med hyggelige bjælker og loft til kip, som skaber en hyggelig rumfornemmelse. Desuden er der skabt mulighed for at inddele stuerne, hvis I ønsker ekstra værelser.

I kan se frem til en dejlig have og en skøn gårdhave, hvor der er sol hele dagen. I kan nyde morgenkaffen i solen og slutte dagen af med et glas vin i aftensolen. Som bonus understreges den naturskønne beliggenhed af den fantastiske udsigt over Hedeland og det grønne marklandskab.