Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

01 oktober kl. 12:00 - 12:20

NYERE RÆKKEHUS I STÆRKT LOKALSAMFUND

KVARTERET:
Det er et fremragende nærmiljø, I nu har mulighed for at kalde jeres nabolag, når I flytter adresse til Vindinge. Her oplever I et stærkt lokalmiljø, hvor I bliver taget godt imod, og der er masser af fritidsaktiviteter såsom ridning, fitnessenter, løbehold og meget mere. Samtidig er der skole til 9. klasse, to integrerede daginstitutioner og dagligvareindkøb. I bil har I fem minutter til motorvejen, ti minutter til Roskilde og cirka 40 minutter til Københavns Rådhusplads.

EJENDOMMEN:
Det stilrene rækkehus på 111 rummelige kvm er opført i 2017, og det ligger på en overskuelig grund på 140 kvm. Boligen fremtræder lys og indbydende, og der er gulvvarme i hele underetagen samt på badeværelset på første sal.

Køkken-alrummet og stuen er i åben forbindelse, og solstrålerne strømmer ind via de sprossede glaspartier, der vender ideelt for solen og giver udgang til haven. HTH-køkkenet er nydeligt i hvid og har en god opbygning med ovnen placeret i arbejdshøjde, mens opholdsmiljøet har fin plads til indretningen. Etagen fuldendes af et værelse med en terrassedør samt et gæstetoilet med plads til vaskesøjlen, mens det er på første sal, at I finder badeværelset. Sidstnævnte er tidløst og har bruseniche, og videre byder etagen på to gode værelser. Reposen er møblérbar og har en fransk altan.

Der er udeareal til begge sider af huset, så der er rig mulighed for at finde en plads i solen. Baghaven er behageligt lukket af og ligger i læ, så når solen er på, er der dejligt lunt her allerede i det tidlige forår og ind i efteråret. I kan desuden glæde jer til grønne arealer og legeplads lige i nærheden.

Kort sagt en ejendom og en beliggenhed, der bringer glæde i hverdagen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985