RØDSTENSVILLA MED UDSIGT TIL GRØNNE AREALER

KVARTERET:
Perfekt placeret i Lejres midte finder I denne skønne ældre villa i grøne omgivelser med udsigt til åbne arealer. Her får livet og familien de allerbedste vilkår for at trives med kort afstand til Allerslev Skole, pasningstilbud, butikker og Lejre Station.

EJENDOMMEN:
Denne sjældent udbudte og villa i Lejre midtby er i sandhed ikke noget, man ser hver dag. Denne villa fra 1928 med en harmonisk tilbygning udfolder sig på en 916 kvm grund, hvor der indenfor venter 103 kvm plus et større loftsareal opført i halvandet plan. Dertil13 kvm kælder. Sidstnævnte byder på et disponibelt rum til opbevaring.

Den dejlige grund råder også over en mindre muret garage og en stor pragtfuld have, der bliver jeres rolige oase i sommerhalvåret.

Hele hjemmet oser af originale detaljer, som I kan vælge at inddrage i den opdatering af boligen, der må påregnes. Den nuværende planløsning giver jer store rum med et mægtigt lysindfald, og under tæpperne gemmer sig trægulve, der kan slibes og pudses.

Stueetagen råder over et køkken, en spisestue, der glider ubesværet over i endnu en stue og et større værelse. Etagen fuldendes af et badeværelse samt et par disponible rum. Fortsætter man op til førstesalen, så finder I et godt soveværelse med dør til en fin balkon. En større del af denne etage har aldrig været udnyttet til boligareal.

I de senere år er både taget, vinduer og kloakken skiftet. Det er ikke nyt, men betyder, at hele klimaskærmen er klar til mange års brug uden store fornyelser.

Denne villa er for jer, der gerne vil skabe drømmehuset og have en skøn udsigt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741