HISTORISK BYGNING MED NATURSKØN UDSIGT I LEJRE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en god beliggenhed nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. I finder bus, indkøb, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter indenfor en radius af blot én kilometer. Tilmed får I nem adgang til motorvejen og Lejre Station, hvorfra toget fører jer direkte til Københavns Hovedbanegård på cirka 36 minutter. Endelig tager det kun et kvarter at køre til Roskilde i bil.

EJENDOMMEN:
I kan mærke det historiske vingesus med denne unikke ejendom fra 1875, som er en del af den gamle Lejre Kro. Boligen er i god stand og løbende vedligeholdt. Indenfor fordeler de 228 kvm sig over flere plan med en tilhørende kælder på 14 kvm. Udenfor venter en 417 kvm stor grund.
Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de klassiske dannebrogsvinduer, som sikrer et skønt lysindfald. Køkkenet fra Dansk Køkkenhåndværk har et Ilve-gaskomfur med to ovne og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der plads til et par barstole ved køkkenbordet, som samler jer om madlavning og samvær.
Etagen afrundes med et gæstetoilet.

Førstesalen rummer en stue med en flot lofthøjde, som danner en luftig atmosfære. Videre er der to værelser samt et badeværelse med gulvvarme, dobbelt håndvask og elementer fra Dansk Køkkenhåndværk. Anden salen har et værelse, hvor ekstra charme tilføjes i form af de fritlagte bjælker og loftet der er ført til kip. Heroppe findes også to disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.
Endelig råder kælderen over et værksted, bryggers og disponibelt rum.

Udenfor kan I se frem til en dejlig terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel. Her understreges den naturskønne beliggenhed af den fantastiske udsigt til det smukke grønne landskab.

Kort og godt en unik bygning nær hverdagens gøremål.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602983