VILLA MED POTENTIALE OG NYT TAG I VINDINGE

KVARTERET:
Bare fem minutters kørsel fra Roskilde centrum ligger Vindinge, som bliver jeres kommende hjemmebase, når I overtager denne villa på Stenlandsvej 15. Der er heller ikke mange minutters kørsel til Holbækmotorvejen, ligesom I finder busforbindelser tæt på. Inden for omtrent en kilometer har I både Vindinge Skole, pasningstilbud og indkøb, og byen har desuden et rigt foreningsliv med alt fra idræt til spejder. Derudover er der stisystemer, som leder jer til Hedeland, hvor naturen og faciliteterne er noget særligt.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1971, og den er 140 kvm, mens grunden er 814 kvm. Et andet plus er det nye tag, ligesom grundplanen har mange fordele. Eksempelvis går I via køkkenet ind i et rum, der er forbundet med stuen, så I kan overveje mulighederne i forhold til at indrette et køkken med et spiseafsnit i forlængelse. Fra stuen er der dør til haven og vestvendte vinduer, som giver masser af lys.

I den modsatte ende af boligen har I tre værelser med indretningsvenlige størrelser, et badeværelse og et toilet. Det er også her, I finder bryggerset, så huset har et virkelig fint flow. Endelig er der en garage.

Haven er opvokset, men de grønne fingre skal hurtigt få den løftet til sit fulde potentiale, og det er ikke svært at se oasen tage form og blive til jeres drømmehave. Bemærk også, at haven vender rigtigt godt i forhold til solen.

Alt i alt får I her en god beliggenhed i et aktivt samfund og et hus, som I selv kan forme.

BEMÆRK: Der kommer fjernvarme til området i 2024.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218