MULIGHEDSRIG VILLA PÅ EFTERTRAGTET BELIGGENHED

KVARTERET:
I bosætter jer på en lukket vej i Vindinge, som kun ligger fem minutters kørsel fra Roskilde centrum og Holbækmotorvejen. I bliver en del af et lokalsamfund med et godt sammenhold, egen købmand, daginstitutioner og en skole, der går til 9. Klasse med tilhørende SFO. Alt sammen ligger selvfølgelig i gåafstand fra adressen. Dertil har Vindinge et rigt foreningsliv med et væld af fritidsaktiviteter såsom klubtilbud, motionscenter, fodboldklub og meget andet. Trygge stisystemer fører jer desuden til skole og skønne oplevelser i Hedeland.

EJENDOMMEN:
Villaen i ét plan fra 1970 rummer 142 velfordelte kvm indenfor, mens grunden breder sig over 856 kvm. Den funktionelle og gode planløsning med tre værelser, en stor stue, en udestue, et køkken, et toilet og et bryggers og udgør dermed det perfekte hjem for familien med børn. I 2024 er der fjernvarme på vej, og huset trænger til renovering, så I kan få lov at præge indretningen præcis, som I ønsker.

Værelserne har forskellige størrelser og kan alle tilgås via fordelingsgangen, ligesom badeværelset, som står originalt med blå fliser og separat brus. Køkkenet er i træ og har rigelig med opbevaringsplads, men med en kærlig opdatering vil I få et moderne og funktionelt køkken, hvor hele familien kan mødes. Måske kan væggen også væltes, og I kan få et skønt køkken-alrum, da stuen ligger lige ved siden af. Her er god plads til spiseareal og sofagruppe, mens lysindfaldet skaber en rar atmosfære. Udestuen bliver også et yndet opholdssted, og rummet forlænger på fineste vis sommeren i begge ender af sæsonen. Bryggerset har egen indgang samt vaskesøjle, og ved entréen er der gæstetoilet.

Haven er velholdt med skøn beplantning og en veltrimmet plæne med plads til legende børn.

En fin bolig med muligheder på en lukket vej.