VELINDRETTET HJEM MED EMINENT BELIGGENHED

KVARTERET:
Med en af de absolut bedste beliggenheder i Vindinge - med frit udsyn over Hedeland og tilbagetrukket fra vejnettet - står et flot renoveret hjem, som er oplagt til familien. Omgivelserne er rolige, og I har et uforstyrret kig over det åbne landskab, som I kan gå til ad en sti. Derudover er der ikke langt til daginstitution, indkøb, skole og sportshal, der alt sammen nås til fods. Afslutningsvis er der under fem kilometer til motorvejsnettet samt de mange tilbud i Roskilde, og arbejdet med at lægge rør til fjernvarme i området er igangsat.

EJENDOMMEN:
Huset fra 1969 fordeler sig over 142 kvm og er placeret på en 943 kvm velanlagt grund. Fra entréen tilgår I børnenes domæne på højre hånd, som består af tre værelser, badeværelset med brus og toilettet. Drejer I derimod mod venstre, udfolder opholdsrummet sig, hvor et stilrent og veludnyttet køkken fra 2019 er udført i åben forbindelse med alrummet. Her er et dejligt lysindfald og udgang til terrassen. De indre rammer afsluttes af et stort soveværelse med ovenlysvinduer, der blotlægger stjernehimlen foroven, samt et praktisk bryggers. Der er desuden gulvvarme i badeværelset, gæstetoilettet, køkken-alrummet og soveværelset, mens det er en overkommelig opgave at installere i det resterende hjem. Desuden er de fleste af vinduerne løbende blevet udskiftet.

Stuen leder jer ud i haven, som vender perfekt for solen og udsigten over Hedeland. Her er god plads til både store og små, og I vil forelske jer i de ugenerede uderum med en nedgravet trampolin, en tæt hæk, der lukker af, nydelig beplantning og en solrig træterrasse fra 2022. Der er også en carport med tag fra 2021, og endelig får I ekstra kvadratmeter med annekset.

Kort fortalt er det et skønt hjem med en forrygende placering.