VILLA I SUPER ATTRAKTIVE VINDINGE

KVARTERET:
Vindinge topper uden tvivl listen for attraktive beliggenheder, og endda kan I se frem til at bo virkelig skønt på en lukket vej, hvor kun beboere kommer. Der er stisystem direkte fra huset til skole og daginstitutioner, så I helt undgår at skulle ud på en vej, og for enden af jeres vej er der tilmed busforbindelser direkte til Roskilde Station. På samme vis bor I nær indkøbsmuligheder. Den attraktive adresse fuldendes af nem adgang til et stisystem, som leder jer til Hedeland, hvor den smukke natur præges af løbe-, ride- og cykelstier samt et rigt dyreliv.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1972 og består af 157 flotte kvm. Derudover er der bonusplads i et stort disponibelt rum, som tilgås direkte fra huset. Det nydelige hjem er løbende renoveret med blandt andet nyt badeværelse inklusiv vand- og gulvvarmerør i 2021, og samme år blev der opsat en kedel/vandtank til gasfyret.

Hjemmets kerne udgøres af det smarte køkken, som er stilrent med åben forbindelse til den ene af to stuer en suite. De to hyggelige opholdsrum forbindes af franske døre, og i den ene er der endda en stemningsskabende brændeovn og dør til haven. I huset er der i alt fire værelser, ligesom I får både et gæstetoilet og et toplækkert badeværelse med kar og regnbruser. Endelig er der bryggerset til de praktiske gøremål samt adgang til et disponibelt rum. Udendørs får I ekstra plads i skurene, ligesom der er carport til bilen.

Grunden på i alt 740 kvm er privat bagtil og nem at holde med en solrig terrasse mod sydvest, som også har en overdækket sektion. På græsplænen er der plads til børnenes legeredskaber, mens beplantning og højbede fuldender den grønne oase.

Vi glæder os til at vise jer rundt - book en fremvisning.