Nyhed

ARKITEKTTEGNET VILLA I HEDEHUSENE

KVARTERET:
I bosætter jer ideelt her i Hedehusene med et imødekommende og godt naboskab på tværs af matriklerne. I har tilmed kort afstand til daginstitutioner samt skolen, som stod klar i 2021. Beliggenheden er også optimal, hvis I vil have nem adgang til masser af fritidsaktiviteter, da Hedeland byder på skibakke, mountainbikestier, rideskole og kilometervis af naturruter for blot at nævne et par af mulighederne. Sidst men absolut ikke mindst skal det fremhæves, at de gode forbindelser med den offentlige transport kan fragte jer til Københavns Hovedbanegård på kun 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Den fine arkitekttegnede villa er fra 1986 og består af 137 kvm bolig på en 672 kvm stor grund. Huset er opført af Bylow & Nielsen, hvor det oprindeligt var et udstillingshus, så der virkelig er kælet for detaljerne og materialerne. Det centrale rum er køkken-alrummet, hvor lysindfaldet er gavmildt fra det velplacerede ovenlysvindue. Madlavningen klares nemt i det U-formede Invita-køkken med hvide skabselementer, og bag halvmuren kan spisebordet arrangeres. Videre i stuen skal I bemærke parketgulvet fra 2020, og læg i samme ombæring mærke til vinduerne fra 2019. Fra stuen er der desuden to udgange til terrassen, så dørene kan stå på vid gab sommeren igennem.

De tre soveværelser fordeler sig i to afsnit, hvor forældrene får suiten med eget badeværelse. Arkitekten har lagt særlig vægt på netop badeværelset, som både er med kar, bruseafsnit, bidet og masser af albuerum. Endelig er der også både et gæstetoilet og et bryggers. Haven byder på en overdækket terrasse, og husets beliggenhed gør, at her er sol at finde hele dagen igennem. Morgensolen har I ved den lille gårdhave, mens aftensolen kommer på terrassen. Slutteligt er der et stort skur med plads til opbevaring. Genvex-anlægget og BWT-anlægget er begge fra 2018.

Dette er en virkelig gedigen bolig på en skøn og rolig beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741