FLOT OG VELHOLDT VILLA MED STOR GARAGE I SVOGERSLEV

KVARTERET:
Med dette som jeres fremtidige base bliver I en del af et roligt og trygt kvarter, der er særdeles børnevenligt med rare naboer og plads til leg på vejen. Derudover er der en sikker skolesti til den nærliggende skole, ligesom I er tæt på dagtilbud og indkøb. I kan også tage en tur til Lynghøjsøerne, hvor der kan bades i de lune måneder. Turen til centrum af Roskilde tager heller ikke mange minutter.

EJENDOMMEN:
Der er tale om en nydelig, rød murstensejendom fra 1965, der er placeret på en 771 kvm grund, hvor huset råder over hele 250 etagemeter ligeligt fordelt over stueplan og en meget anvendelig kælder. I sidstnævnte er der en stor garage med el-port, som er en hver bilentusiasts drøm. Den charmerende villa er løbende vedligeholdt, hvilket er tydeligt for det blotte øje. Der er blandt andet skiftet tag og vinduer i 2005, ligesom der er opsat zinktagrender og etableret en fantastisk terrasse i haven.

I træder over dørtærsklen til entréen i stueplan, der fungerer som bindeled til det dejlige spisekøkken med lyse, udskårne fronter og mørkegrå bordplader. Herfra har I adgang til den rummelige, todelte stue, som modtager et herligt lysindfald fra syd og vest.

Stueplanet fuldendes af tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse med et aflukket bruseafsnit. Trappen i gangen fører jer ned til kælderen, som byder på et væld af anvendelige kvadratmeter. Hernede møder I yderligere et brusebadeværelse, to disponible rum og et vaskerum, foruden den store garage, hvor der er plads til op til fire biler og mulighed for at etablere et mindre værksted.

Udenfor nydes sommeren på den sydvestvendte træterrasse, der er delvist afskærmet og med udsyn til den skønne have. Haven er ligesom huset meget velholdt med en flot græsplæne, frodige bede og et vægdrivhus.

Alt i alt en skøn villa med plads til familien.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981