YDERST CHARMERENDE HUS I NATURSKØNNE STORE VALBY

KVARTERET:
Beliggenheden i Store Valby er pragtfuld, hvis I vil bo tæt på naturen og samtidig have hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor 2,5 kilometer, ligesom området har en sportshal og et aktivt foreningsliv. Endelig tager det ti minutter at køre til Roskilde.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er placeret på en 645 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 235 kvm sig via en veldisponeret planløsning i flere niveauer, hvilket skaber en ganske særlig stemning. Generelt fremstår huset pænt hele vejen rundt og byder på massive trægulve samt gulvvarme under klinkerne på badeværelserne, køkkenet, bryggerset, kontoret og garagen. Oveni er yderdørene og samtlige vinduer på førstesalen udskiftet i omkring 2020.

Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med to stuer i forskudte niveauer, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Det hyggelige spisekøkken gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Snedkerkøkkenet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Det store badeværelse er særligt komfortabelt med en bruseniche og et spabad. Videre er der et kontor, et viktualierum og et bryggers med vaskefaciliteter fra 2021/2020, ligesom bryggerset har adgang til garagen.

Førstesalen rummer endnu et badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har udgang til en altan med smuk udsigt over marken. Endelig er der et legerum og et stort rum, der let kan lukkes af, hvis I ønsker endnu et børneværelse.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til børnenes leg og to terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn.

Kort og godt en charmerende ejendom i naturskønne omgivelser.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741