CHARME OG KVALITET HELE VEJEN RUNDT - SAMT NY VARMEPUMPE

Kvarteret:
Området er et meget aktivt landsbymiljø, der med sportsplads, BMX-bane, hundepark, indkøbsmuligheder, restauranter, 2 børnehaver, 1 ungdomsklub og bibliotek kan tilbyder alt hvad I har brug for. Der er tilmed direkte busforbindelse til Roskilde og natbussen fra Rådhuspladsen stopper 100m fra huset ,så teenageren kan også komme hjem. Der er dobbeltrettet cykelsti hele vej til Roskilde, og er du i bil behøver du kun køre godt 5 min. før du holder i Roskilde midtby.

Ejendommen:
Huset på den 645kvm store grund er bygget i 1730, men mangler helt de sædvanlige problemer som mange ældre huse har. Her får du nemlig en loftshøjde i alle rum på minimum 2.3m, et dejligt bredt hus med plads til både spisebord og stuer uden at du skal falde over møblerne.

I stueetagen mødes du af en stor lys entre med masser af plads til både børnetøj og gæster, entreen flankeres af et kæmpe badeværelse med både brus og spabad, så der er mulighed for selvforkælelse og afstresning. Går du længere ind finder du et stort bryggers med masser af opbevaring samt helt nye hvidevarer. Ved siden af bryggerset findes garagen, som vil være enhver frisk ung mands drøm. Her kan man stå og rode med sin motorcykel/cykel eller andet, mens man nyder gulvvarmen og stadig kan gå på strømpesokker ind efter kaffe. Fra entreen bevæger vi os mod det snedkerbyggede køkken der passer perfekt ind. her er nyere hvidevarer og oceaner af bordplads, og spisehjørnet rummer fint 8 mand til middag. Stuen er delt op i 2 store afdelinger, en hygge afdeling med lænestole og en tv-stue med brændeovn.

1.salen er stor og lys og har du en teenager kan de her få deres helt egen afdeling. Her er et mindre soveværelse med egen altan, et badeværelse med brus og gulvvarme, samt 2 store rum med plads til f.eks krearum eller ekstra stue - kun fantasien sætter grænsen her. Det sidste rum på førstesalen er det store soveværelse med en 6 meter lang skabsvæg, med rigeligt plads til alt det tøj som konen siger hun en dag kommer til at kunne passe igen.

Haven byder på en hyggelig overdækket terrasse, hvorfra du kan kigge ud i en pæn og nem have. Her er 5 æbletræer og 1 pæretræ samt bærbuske, så hele familiens vitaminindtag burde være sikret uden brug af tilskud. Og for at toppe det hele, så nedenfor køkkenet, et stort rum, der pt. bliver brugt som kontor, men som byder på utallige muligheder for erhverv, enten som butik, atelier, studie eller andet.

Alt i alt et hus der giver dig alt hvad du kan tænke dig i en komplet pakke hvor stilen og kvaliteten hænger sammen gennem hele huset. Hvor alle de "kedelige" udgifter allerede er ordnet. Så du kan bare flytte ind og læne dig tilbage.

Charmerende hus i fantastisk stand, bygget i kvalitetsmaterialer, med helt ny luft til vand varmepumpe.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741