VELHOLDT RØDSTENSEJENDOM MED STOR SKØN HAVE

KVARTERET:
I bosætter jer i et dejligt kvarter i et lille lokalsamfund i Gundsølille, som er et trygt og sikkert sted at vokse op. Fra adressen får I gåafstand til både skole og byens sportsfaciliteter, mens der også er god kørselsafstand til København og Hillerød, hvis I pendler. Børnene kan endda komme til skolen via det trygge stisystem, mens der også er naturrige omgivelser til gåturene.

EJENDOMMEN:
Den klassiske rødstensejendom fra 1954 råder over en grund på 1.182 kvm, hvor der i 2017 blev anlagt en terrasse hele vejen rundt om huset, mens der også er en hyggelig have. Indenfor råder boligen over 143 kvm, som fordeler sig over en meget velindrettet planløsning. I kan derfor glæde jer til at samles i de to stuer en suite, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her kan I være sammen på tværs af aktiviteter, og I kan nemt indrette dem som henholdsvis spisestue og dagligstue. Køkkenet præsenterer sig med en rød farve og rigelig opbevaringsplads. I stuerne er der et dejligt lysindfald, som strømmer ind gennem vinduerne fra 2017.

På første sal venter soveafdelingen, som byder på tre gode værelser foruden et nydeligt badeværelse med badekar og hvide, velholdte fliser.

I den anvendelige kælder får I et stort vaskerum, som også er forsynet med et skønt lysindfald takket være lyskassen fra 2017. Samme år blev der lagt fliser i hele kælderen, og den præsenterer sig derfor meget pænt. Yderligere er der et badeværelse og to disponible rum.

Haven bliver et hit for både store og små, hvor der er shelter og plads til leg og hyggelige stunder. Dertil kan I let følge solens bane på de tre forskellige terrasser, der strækker sig fra øst til vest.

En alletiders bolig i et trygt og rart lokalsamfund.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741