SMUK VILLA MED SORTGLASERET TEGLTAG

KVARTERET:
Det bliver på Store Valbyvej 252A, at jeres næste boligeventyr skal tage sin begyndelse. I bosætter jer med syv kilometer til den hyggelige bymidte i Roskilde, hvor I finder et væld af butikker, spisesteder og kulturelle tilbud, ligesom naturen lokker ved Roskilde Fjord. Havnemiljøet er ligeledes attraktivt, og I kan gøre brug af flere shoppingmuligheder på RO's Torv, som er endnu tættere på jer. Det samme er motorvejen, som hurtigt bringer jer til København, og så glider dagligdagen let takket være nærheden til Lindebjergskolen, dagtilbud og indkøb. Nærmiljøet er fredeligt med en landsbystemning over sig.

EJENDOMMEN:
Vi kan slå dørene op til denne klassiske og imponerende ejendom fra 1879, som gemmer på både historie, charme og sjæl. I får 120 veletablerede kvm, som omgives af en grund på 1.709 kvm med en lade. Haven er anlagt af haveekspert Anja Barfod, der har et haveprogram på TV2.

I 2017-2018 er annekset renoveret, hvilket i 2021 blev suppleret af etableringen af førstesalens toilet i hovedhuset. Samme år er det lyse IKEA-køkken fra, og så er naturgasfyret fra 2022. Der er gulvvarme i hele stueplan af hovedhuset, som har Velux-ovenlysvinduer på førstesalen.

Hovedhuset fordeler sig over et køkken-alrum, en stue, en udestue og et badeværelse, der på første sal suppleres af to værelser, et toilet og et repos. Dertil kommer annekset, som står med eget køkken, bad, stue og værelse samt et bryggers, og I får her en ideel base for teenageren eller den erhvervsdrivende.

I får en fredelig fornemmelse i haven, som byder på mange krinkelkroge til hygge og aktiviteter. Her er velvoksne frugttræer, en gammel birk, et kastanjetræ og en stor ahorn, mens sommeraftener under hængepilen beriger jer med en helt særlig, sydlandsk stemning.

Alt i alt en dejlig bolig til familien, der sætter pris på plads både ude og inde.