Åbent hus uden tilmelding

30 september kl. 10:00 - 10:20

GENNEMMODERNISERET FAMILIEVILLA I GUNDSØLILLE

KVARTERET:
I kan nu bosætte jer i fredelige Gundsølille med få hundrede meter til Lindebjergskolen, uden at børnene skal krydse en stor vej. Ved skolen er der gode sportsfaciliteter i form af Gundsølillehallen og de omkringliggende fodboldbaner. Under to kilometer væk ligger Ågerup, hvor I finder indkøb, flere pasningstilbud og et bibliotek. Derudover er der ikke langt til det flotte fuglereservat ved Gundsømagle Sø. Endelig er byen godt placeret i forhold til Roskilde, Jyllinge og for den sags skyld København.

EJENDOMMEN:
Villaen byder på 181 kvm bolig i halvandet plan samt en god 88 kvm kælder, hvilket giver familien god plads at fordele sig på. Hjemmet er renoveret i 2021, hvor alt på nær taget og selve køkkenelementerne er renoveret, og i 2023 er facaden pudset. Det naturlige omdrejningspunkt er den store, todelte stue, hvor der er et rigt lysindfald fra syd. Herinde finder I let plads til både et langbord og et sofaarrangement. Videre er der et flot køkken-alrum med kvalitetsfliser, et stilrent køkken samt rigt lysindfald gennem de mange vinduer.

Det lyse interiør er en del af den røde tråd i boligens indretning, som bliver fortsat i de to badeværelser, der er på hver sin etage. Stueetagens badeværelse har et badekar, mens badeværelset ovenpå har en muret bruseniche. Heroppe finder I desuden 3 soveværelser og en repos med gode skabsløsninger. Afslutningsvis er der en fornem kælder med et bryggers og tre disponible rum med mange spændende anvendelsesmuligheder.

Fra stuen kan I åbne skydedøren ud til den sydvendte træterrasse i baghaven, hvor I kan placere havemøbler og grill. Haven er ganske overskuelig med et fint græsareal indrammet af hæk og hegn.

Samlet set får I her en grundigt renoveret bolig med masser af plads midt i hyggelige Gundsølille.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741