Nyhed

NÅR NATUR & ARKITEKTUR ER OMDREJNINGSPUNKTET

KVARTERET:
Mod nord breder Gundsømagle Sø Fuglereservat sig, mens jeres egen matrikel er hjemsted for alt fra ræve og fasaner til større vildt, der finder sig til rette i skovbrynet. Det hænder da også, at I kan spotte det sjældne storkepar, som har bygget rede på naboejendommen. Ja, idyllen er virkelig til at tage og føle på, og både jeres egen, parklignende grund på knap 1,6 hektar samt de store enge, marker og skove, som omgiver jer, er som balsam for sjælen.

På trods af den henrivende beliggenhed er der ikke langt til hverdagens destinationer, hvor skolebørn når Lindebjergskolen foruden fine sportsfaciliteter i Gundsølille efter ca. to kilometer. Har I behov for pasning af de mindste, finder I dette i Ågerup, og på turen til eller fra institutionen kan I handle ind til ugen. Endvidere er der kun 15 minutter til Roskilde og ca. 30 minutter til København.

EJENDOMMEN:
Hovedejendommen er fra 2016 og fordeler sig over 189 kvm på en 15.864 kvm stor grund. Trappen, den indvendige beklædning i opholdsrummet og gulvet er alt sammen i særligt udvalgte miljøvenlige materialer, og huset er velisoleret. Der er gulvvarme i stueplan samt i annekset, og et pillefyr kan opvarme begge boligenheder. Dertil et Genvexanlæg til at optimere varmefordelingen.

Opholdsrummet er højloftet, indbydende og med en harmonisk sammensmeltning med uderummene. Derudover rummer etagen et badeværelse og en garderobe, mens I indtager jeres private domæne på et af de tre værelser på førstesalen.

Annekset har to værelser, køkken-alrum og bad, så der er mulighed for udlejning. Tilstødende er der en stor garage med plads til hobbyer, værksted eller bilentusiasten, og haven med sol, terrasse og skovstykke er fantastisk.

Kort fortalt er det en unik mulighed for at få et bæredygtigt hjem omgivet af naturen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741