VELHOLDT SOMMERHUS NÆR LEJRE VIG

KVARTERET:
I Gershøj lige ved indsejlingen til Lejre Vig, ligger dette rummelige fritidshus i naturskønne omgivelser. I bliver en del af et dejligt område med et stærkt, lokalt fællesskab med et væld af aktiviteter året rundt - heriblandt fastelavn, sommerrevy og fiskekonkurrence ved lysbådehavnen. Der er også mange oplevelser i vente for den aktive familie, der kan fornøje sig med mountainbike, vandreture i den omkringliggende natur og alle de tilbud det nærliggende vand giver. Har I ikke fået handlet ind i den nærliggende købmand, kan I besøge Gershøj Kro og lade dem forkæle jer med aftensmaden. Omkring kirken ligger den gamle bydel med helårsbeboelse, mens der er et udbygget sommerhusområde i den sydlige del af byen.

EJENDOMMEN:
Et meget velholdt og nymalet fritidshus i træ fra norske Friness venter Jer på Strandhøj 2. Adressen vidner om nærheden til vandet, som da også kun er 400 meter fra hoveddøren.
Huset er opført i 1977 på 73 kvm. inkl. en overdækket terrasse, som senere er inddraget og anvendes som en del af boligen, men ikke er godkendt som bolig. Indenfor er omdrejningspunktet et stort alrum, hvor der er rigelig plads til både spisebord og gæster, men også mulighed for et adskilt stuemiljø, med vestvendt udgang til en meget stor og indbydende træterrasse. Fra alrummet har man adgang til sydvendt udestue, som giver ekstra mulighed for at sidde "ude" i ydermånederne.

Køkkenet er afgrænset med halvvæg, så der er mulighed for at følge med i dialog og være en del af selskabet, selv om man skal lave mad. Her er hvide fronter, god arbejdsplads og opvaskemaskine for bekvemmeligheden. Det hele er med trægulv og hvidmalet profilloft, som går igen i de to værelser, der er placeret så man ikke deler væg. Et lille ekstra værelse er blevet til depotrum med bryggersfunktion og opbevaringsplads. Badeværelset er med brus og er løbende blevet opdateret, så det fremstår pænt med lyse klinker og den traditionelle træbeklædning, som er malet hvid.

Sommerhuset er placeret på en 1.469 kvm. stor grund, hvor der er blevet plads til både udhus, værksted, drivhus og ikke mindst et praktisk anneks, som er indrettet til overnattende gæster. Det kan også fungere som et lille privat kontor, hvis eks. man bruger stedet som base i sommerhalvåret med hjemmearbejde.

Forhaven er med vinstokke, som kan være starten på en ny hobby, og bilen kan passende parkeres i carporten som sælger fik opført i 2009.

I har her muligheden for at erhverve et indflytningsklart sommerhus, tæt på vand og kun godt 20 minutters kørsel fra både Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Rådhuspladsen kan i bil nåes på under 50 minutter, så boligen kan nemt fungere som sommerresidens, mens arbejdet stadig kan passes.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218