Åbent hus uden tilmelding

05 februar kl. 12:20 - 12:40

FÆNOMENAL UDSIGT, DIREKTE ADGANG TIL FJORDEN OG FLOT ENERGIMÆRKE

KVARTERET:
Glæd jer til at opleve denne fantastisk beliggende villa i Jyllinge, hvor I hver eneste dag kan fryde jer over den mageløse udsigt til Roskilde Fjord. Beliggenheden er selvsagt enestående og naturskøn med en altomfavnende ro, som hersker overalt. Derudover får I det bedste fra begge verdener med nærhed til hverdagens nødvendigheder form af dagtilbud, skole og indkøb.

EJENDOMMEN:
I parkerer bilen ved den flotte, sortmalede villa fra 1990, der emmer af charme, og hvor størstedelen af vinduerne samt taget er udskiftet i 2019/2020. Herligheden er placeret på en 1.200 kvm grund, og indenfor venter i alt 142 kvm fordelt via en god planløsning med gulvvarme via varmepumpe. Allerede ved første øjekast fornemmer I, at dette er et dejligt hjem med en behagelig atmosfære, og hvor der er lagt vægt på at inddrage lysindfaldet og den skønne udsigt til omgivelserne.

Husets hjerterum er uden tvivl køkken-alrummet og stuen, der ligger forbundet og skaber det indbydende samlingspunkt for familien. Mens snakken går omkring spisebordet i alrummet, og I lægger sidste hånd på maden ved kogeøen, kan I nyde udsigten til vandet gennem det store vinduesparti. Køkkenet er desuden nydeligt med hvide elementer, massive træbordplader og alle nødvendige hvidevarer. To døre forbinder jer til stuen, der nemt kan indrettes med bløde møbler, så I kan sidde behageligt og betragte vuet til omgivelserne.

Stuen fungerer som bindeled til det ene af hjemmets fire værelser, hvor dette har et walk-in-closet og udgang til terrassen. De resterende tre værelser har I adgang til fra køkken-alrummet, ligesom I får et lækkert badeværelse med badekar og en muret bruseniche, et gæstetoilet og et bryggers.

Udenfor leves livet under åben himmel på den store, sydvestvendte fliseterrasse, som breder sig langs stuen og køkken-alrummet. Fra terrassen har I udsyn til den veltrimmede græsplæne, et skønt poolområde omgivet af en træterrasse og direkte til fjordens blå vand.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981