LAVENERGIHUS I SIN EGEN LIGA OG MED FORMIDABEL UDSIGT

KVARTERET
Suverænt beliggende på en af Jyllinges smukkeste udsigtsgrunde og bedste adresse - Strandvejen. Løftet højt over 1. række med en unik 180 graders udsigt fra lystbådehavnen mod syd og op mod Frederikssund i Nord. Jyllinge er en hyggelig by, der byder på både intimt landbymiljø med små veje, flotte villakvarterer omgivet af flot natur og samtidig beliggende tæt på skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter - alt forbundet med cykelstier. Der er kun 35 min til Rådhuspladsen.
EJENDOMMEN:
Gennemført og imponerende villa. Arkitekten fik frit spil og indrettede boligen med optimal udnyttelse af den helt fantastiske udsigt til Roskilde Fjord. Huset er opført på 1336 kvm grund i 1962, men er totalt ombygget i en periode omkring 2017 og frem til nu. Alt fremstår indbydende og top moderne. Villaen byder på 203 kvm boligareal samt 67 kvm fuldt beboelig underetage.
Boligen er indrettet med en flot entré med indbyggede skabe og nedgang til underetagen, en stor åbning til den meget lækre stue med brændeovn og panoramaudsigt over vandet fra en helt unik terrasse. Fra entreen er der endvidere adgang til en lys spisestue med udsigt og adgang til solrig terrasse samt et stort værelse, som kan blive til 2. Et flot køkken/alrum indrettet med kogeø og udgang til både vest- og østvendt terrasse samt til stort soveværelse med walk-in closet. I forbindelse med køkkenalrummet ligger desuden et lækkert badeværelse med nedsænket bruseniche. Fra køkkenet også udgang til en stor terrasse. Underetagen er indrettet med indbyggede skabe, vinrum, badeværelse og toilet samt stort værelse/kontor/hobbyrum med dør til dobbeltgaragen i gadeniveau.
Til ejendommen hører endvidere fælles brugsret til strand og badebro. Overalt er der indrettet med store glaspartier og "højt til loftet", så lyset og udsigten over havnen og fjorden kan nydes i fulde drag. Sælger har de seneste år indrettet huset med mange eksklusive løsninger, som f.eks. fjernbetjente glaspartier til at omkranse terrasserne i blæsevejr og solceller med en batteriløsning til drift af lys og elbil. Udhuset er isoleret med støbt gulv, varme og udstyret med kvalitetsskabe til værktøj mm.

Vores billeder retfærdiggør slet ikke denne skønne bolig og den storslåede udsigt.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218