Suverænt beliggende udsigtsvilla i Jyllinge

Området: Denne udsigtsvilla nyder en suveræn beliggenhed lige midt mellem centrum og de hyggelige havne i Jyllinge. Indhyllet i den dejlige natur, som kendetegner Jyllinge, ligger villaen på en helt rolig vej flankeret af en række smukke villaer som naboer. Dette kvarter er kendt som et af Jyllinges mest charmerende og eftertragtede områder. Som et ekstra privilegium har grundejerforeningen adgang til en privat strandgrund, der fuldender oplevelsen af at bo nær vandet.

Boligen: Denne charmerende villa, opført i 1963 og tilbygget i 1976, byder på 178 kvadratmeter boligareal, samt en garage og et anneks, og er beliggende på en 733 kvadratmeter stor udsigtsgrund. Ved ankomsten mødes man af en praktisk entre, der fører til et dejligt spisekøkken. Boligen fortsætter ind i en pragtfuld opholdsstue, som smukt integrerer indendørs og udendørs rum takket være en åben forbindelse til det skønne terrasse- og haveområde, der byder på en sublim udsigt over omgivelserne. Stueplanet rummer desuden en fordelingsgang, et godt badeværelse og et kontor/værelse, der tilføjer ekstra funktionalitet til boligen.

På første sal præsenterer villaen en repos samt en stor forældreafdeling med en vidunderlig udsigt og adgang til en balkon, hvor man kan nyde solnedgange over landskabet. Her findes også et flot badeværelse samt to børneværelser, hver med sin egen hems, der tilføjer en legende og charmerende dimension til boligen.

Denne villa byder desuden på god plads og anvendelsesmuligheder i både annekset og garagen, hvilket giver ekstra fleksibilitet og muligheder til at tilpasse boligen efter individuelle behov og ønsker. Ejendommen er dertil monteret med solcelleanlæg og en nyere luft-til-vand varmepumpe, som effektivt sikrer en billig og miljøvenlig energiprofil.

Alt i alt repræsenterer denne udsigtsvilla en unik mulighed for at bo i en af Jyllinges mest attraktive kvarterer og nyde det bedste af både natur og byliv i skøn forening.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218