UDSIGTSVILLA I EFTERTRAGTEDE OMGIVELSER

KVARTERET:
I ét af Jyllinges mest eftertragtede kvarterer ligger denne imponerende Brøchner-Nielsen villa og byder sig til med en uspoleret udsigt til fjorden. Udsigten er i øvrigt garanteret takket være klausuler på de foranliggende ejendomme. Huset er tilbagetrukket fra vejen og er suverænt placeret i midten af det rolige område med kort afstand til havnen, ligesom skole og indkøb er lige rundt om hjørnet.

EJENDOMMEN:
Den spændende, hvidmalede villa med det røde tegltag indeholder 151 kvm i halvandet plan og er opført i 1976 på en 789 kvm solrig grund.
Ved ankomst møder I først carporten med et let skrånende tag og et tilhørende udhus, hvor der er etableret et kælderrum, som er isoleret og ventileret, så det egner sig perfekt til vinsamlingen. Bevæger I jer rundt om huset finder I også et isoleret anneks med indlagt elektricitet og mange anvendelsesmuligheder - måske for et hjemmekontor eller hobbyrum.
Jeres kommende hjem fremstår indbydende og velholdt, og overalt hersker en varm atmosfære og en hyggelig stemning. Der er løbende udskiftet til Velfac-vinduer og døre nærmest overalt - senest i 2018. Af andre fine detaljer kan fremhæves det italienske marmorgulv i alrummet, der ligesom klinkegulvet i køkkenet har varme under. Ved siden af alrummet er det elegante Modulia-køkken i hvide, grebsfrie elementer ledsaget af bordplade i bøgetræ, hvilket også går igen i det tilstødende bryggers med vaskefaciliteter og skaber et fuldendt udtryk.
Stueetagen gemmer også på et stort gennemgangsværelse med dør til et brusebadeværelse og et værelse, mens førstesalen rummer et forældresoveværelse og badeværelse. Heroppe finder I også en skøn stue med loft til kip og et fint udsyn til fjorden fra det brede vinduesparti og den overdækkede balkon.

Sommermånederne tilbringes på den vestvendte og delvist overdækkede terrasse samt resten af den pragtfulde og velanlagte have.

Alt i alt en villa med udsigt i de skønneste omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602983