CHARMERENDE VILLA MED UDSIGT OG LET ADGANG TIL FJORDEN

KVARTERET:
Med adresse på Svaleøvej 7 i Veddelev får I skønne naturomgivelser, og fjorden er kun få hundrede meter væk og kan nydes fra 1. salen. Den hyggelige by ligger på kanten af Roskilde og har egen lystbådehavn, gode bademuligheder, og så er området meget attraktivt for børnefamilier med rolige veje og masser af natur. I bor også kun få minutter fra en meget populær institution, mens børn i skolealderen kan tage cyklen eller bussen omtrent tre kilometer til Himmelev. I er hurtigt på motorvejen ved Trekroner, så skal I til København kan det klares på en god halv time. Enten i bil eller med tog.

EJENDOMMEN:
Den charmerende ejendom fra 1942 præsenterer sig med et klassisk udtryk med pudsede facader og rødt tegltag. Indendørs finder I 153 velfordelte kvm. og udenfor er der en dejlig grund, der breder sig over 644 kvm, hvor I især kan glæde jer til at tilbringe tid i den vestvendte have med en indbydende overdækket terrasse.

Her får i en praktisk planløsning, som fordeler sig over et lyst køkken-alrum, som har et fransk inspireret udtryk i romantisk stil snedkereret af Dansk Køkkenhåndværk. Bemærk også loftstukkaturen og gulvvarmen under klinkerne, som breder sig videre til det lyse trægulv i opholdsstuerne. I kan placere spisebordet nær køkkenet, og videre åbner stuen sig for jer, hvor I kan indrette jer med sofaer til en afslappende stund eller aftenhygge. Videre på stueplan finder I et badeværelse med brus samt to gode, regulære værelser.

Første sal er meget lys og indbydende og rummer et stort repos, to værelser og et nydeligt badeværelse med brus. Fra vinduerne kan I nyde udsigten til fjorden, men det, der tager kegler, er den vestvendte altan, som også har et godt vue til vandet, mens I fra et af værelserne har adgang en sydvendt altan under husets tag.

Slutteligt er der en mindre kælder med vaskerum og et disponibelt rum. Kælderen har adgang udefra.

Den overdækkede terrasse mod vest kan tilgås fra alrummet, som også bliver et aktiv for hele familien, da det er en skærmet solplet indtil aftenstund.

En indbydende og lys villa med plads til en børnefamilie, der vil værdsætte fjorden hver dag og nyde de fredelige omgivelser i Veddelev.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981